Bejelentkezés Bezárás
Magyar nyelvEnglish language

Az Ön kosara üres


Kosár bezárása


Baumit Baumacol
Tekintse meg a nagy képet


Baumit Baumacol
 

A Baumit mögött 2, több mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyag ipari konszern áll. 1988-ban - a korábbi két építőanyag termelő- együttműködési szerződést kötött azzal a céllal, hogy Baumit márkanév alatt Ausztria szerte felhasználóbarát, magas minőségi követelményeknek megfelelő márkatermékeket hozzanak forgalomba. Ausztriában minden második falazott épületet Baumit termékekkel építettek.

Most a Baumit egy újabb lépést tesz előre, bizonyítva szakértelmét az építőiparban. A Baumacol Hidegburkolat-ragasztási rendszer mind beltéri, mind kültéri munkák esetén tökéletes megoldást nyújt. A Baumit Baumacol termékcsalád minden vonatkozásban megfelel a belsőépítészetben és a felújítások során támasztott magas szakmai követelményeknek.

A kerámiaburkolatok többnyire komoly értéket képviselnek. Ennek megfelelően kiemelkedő jelentősége van egy kiváló és megbízható hidegburkoló rendszernek. A professzionális csemperagasztók azonos mértékben garantálják a szilárdságot, rugalmasságot és tapadást.

BAUMIT HIDEGBURKOLÁSI RENDSZEREK:

- BAUMACOL HIDEGBURKOLATI RAGASZTÓK

- FUGÁZÓK

- ALJZATKIEGYENLÍTÉS

 

Baumacol